20% korting op gordijnen

20% korting op gordijnen

20% korting op gordijnen met net dat beetje extra

Gedurende de maanden oktober en november ontvangt u bij ons 20% korting op gordijnen met net dat beetje extra van A House of Happiness. Dat net een beetje extra zit in een aantal zaken waardoor uw woon- en leefgenot beter wordt zonder dat u de sfeer hoeft te missen van de warmte van mooie gordijnen. Deze gordijnen hebben bovendien speciale kenmerken met de daarbij behorende certificaten zoals:

  • Luchtzuiverend
  • Geluiddempend
  • Vlamvertragend
  • Dubbel isolerend

Getest op schadelijke stoffen

Het grootste gedeelte van de collectie van A House of Happiness is getest op het gebruik van schadelijke stoffen. Het gaat hierbij om het de OEKO-TEX certificering.Dit is een wereldwijd, samenhangend en bovendien onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielgrondstoffen, zoals half-afgewerkte en afgewerkte textielproducten en accessoires in alle productiestadia. De producten die onder de STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificatie vallen zijn onbewerkte en geverfde/veredelde garens, geweven en gebreide weefsels, zoals onder andere gordijnen.

20%korting op gordijnen
20%korting op gordijnen
20%korting op gordijnen

Verkaik Verf & Interieur

Gelooft erin dat gordijnen niet alleen sfeer creëren in uw woning. Maar ook dat u door het gebruik van gordijnen extra wooncomfort krijgt. Door te kiezen voor decoratieve gordijnen die ook nog eens luchtzuiverend, geluiddempend, vlamvertagend en/of dubbel isolerend zijn zorgt u voor nog meer woongenot. Dat gunnen wij u! Tot 30 november ook nog eens met 20% korting op juist die gordijnen die deze extra kenmerken hebben.

20%korting op gordijnen
20%korting op gordijnen

Vragen en contact over 20% korting op gordijnen

U bent altijd welkom om te kijken, te kiezen of u te laten adviseren in onze showroom. Aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp staat bovendien altijd een kopje koffie of thee voor u klaar. Heeft u bovendien vragen die u alvast wilt stellen? Ook via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar.