Verkaik-hoofddorp-behang2
Verkaik-hoofddorp-behang2

De laatste trends in behang

Van mooie, grote, botanische prints tot grafische dessins, streep, ruit of bloemetjes met vogels. Tientallen behangboeken hebben wij op voorraad en liggen voor je klaar. De laatste trends en de mooiste afbeeldingen. Jouw stijl, sfeer en motief zitten daar zeker bij. Het leuke van behang is dat je het zo gek kunt maken als je wilt, maar dat je het ook subtiel kunt toepassen.

Het moet gek lopen willen we jouw favoriete kleur, stijl of print niet in behang hebben, meer dan 5.000 verschillende soorten hebben wij voor je liggen.

Behangboeken te leen

En kom je er niet uit, of twijfel je? Wij vinden het geen probleem als je een behangboek leent om te zien hoe een bepaalde print in jouw ruimte past!

De voordelen van behang

Behang geeft een altijd een snel resultaat, binnen een mum van tijd heb je van een saaie wand een plaatje gemaakt. Daarbij staat behang altijd strak.

Behangbenodigdheden

In onze winkel hebben wij ook alle behang benodigdheden voor je, denk aan behanglijm, kwasten, behangmesjes- of schaar en behangtafels.  Vind je het leuk om zelf te behangen, dan kun je eigenlijk direct aan de slag. Laat je behangen liever over aan een professional, dan helpen wij jou ook met het vinden van een goede behanger.

Interieuradvies

Onze interieur stylistes helpen je graag om van iedere muur een eyecatcher te maken en van iedere ruimte een omgeving waarin jij je thuisvoelt.

Contact over behang

Het liefste wat wij doen is jou helpen met het vinden van behang wat bij je past. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, materialen en zitten wij boordevol tips . Wil je alvast iets weten of wil je een afspraak maken met onze stylistes? Via ons contactformulier kun je alvast jouw vraag kwijt. Wij zorgen dat wij zo snel als mogelijk contact met jou opnemen. Kun je niet wachten? Dan zijn wij telefonisch op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar op 023 561 73 85. Natuurlijk be je ook welkom om naar de winkel en showroom te komen aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp.

Bekijk hier onze merken