Beits en verf met korting

Verf met korting 20%

Beits en verf met korting van 20%

Tot en met 30 juni 2021 kun je tijdens het mooie voorjaarsweer de beste buitenverven, in alle kleuren, shoppen met 20% korting bij Verkaik Verf & Interieur. Verf met korting geldt voor de volgende A-merken die wij in ons uitgebreide assortiment voeren:

Lekker buiten aan de slag!

Als het zonnetje weer gaat schijnen hebben we allemaal weer zin om buiten te zijn en ook nog eens buiten te genieten. Het voorjaar is een perfecte periode om lekker buiten aan de slag te gaan, zodat je de hele zomer en lang daarna van het resultaat kunt genieten. Een buitenhek, een schutting, de kozijnen en de deuren kun je nu een fijne opfrisbeurt geven met 20% korting op verf. Onze winkel en showroom staat vol met schildermaterialen die je goed kunt gebruiken tijdens jouw klusdagen. Neem dus gerust een kijkje en maak het jezelf gemakkelijk door met professionele materialen te werken.

De voordelen van het gebruik van A-merken

Gebruik je onze A-merken, dan ben je zeker van een perfect resultaat en nog belangrijker: de verf blijft lang zitten en is UV bestendig. Dit komt doordat wij alleen maar met de originele producten werken. Neem bijvoorbeeld de kleurpasta, die kwalitatief extreem hoog is en ook exact de kleur geeft die je vanaf de waaier hebt uitgezocht. Wil je eerst even kijken hoe de kleur staat? Dan kun je bij ons een testpotje voor een bedrag van € 6,- komen ophalen, dat is pas echte service! In onze webshop staan (bijna) alle producten die wij op voorraad hebben, de kleur mengen wij op verzoek via het kleurnummer wat op de waaier staat.

Gratis advies en waaiers en testers

Wij denken altijd in oplossingen voor onze klanten en nemen daar ook alle tijd voor. De duizenden kleuren waaruit je kunt kiezen kunnen best wel eens overweldigend zijn, maar wij zijn jullie lokale rots in de branding als het gaat om kleur en kleuradvies. Kleurwaaiers kunnen mee naar huis worden genomen dat is een service die wij graag aanbieden. Wilt u liever een testpotje met verf van 250 cc, dan maken wij deze voor een bedrag van € 6,–. Onze adviezen, na heel veel jaren ervaring, krijg je natuurlijk ook van ons.

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart kun je een afspraak maken om te komen kijken en kiezen in onze showroom aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken, of bel naar 023 561 73 85.  Heb je vragen die je alvast wilt stellen,? Via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar. Als jullie een keuze hebben gemaakt dan mengen wij jouw verf met korting.