Forbo droogloopmat

Droogloopmat

Een droogloopmat van Forbo houdt je entree schoon en droog

Heerlijk, ik ben dol op dit jaargetijde, herfst en winter. Tijdens een wandeling kom je zoveel mooie kleuren en geuren tegen. Alleen als je dan weer thuiskomt met je vieze wandelschoenen, dan is een goede droogloopmat onmisbaar. Natuurlijk kun je een deurmat bij de doe-het-zelf winkel, of bij de Zweedse keten kopen. Maar wat koop je dan? Een standaard mat, in standaardafmetingen waarvan de eigenschappen vermeld staan op het etiket. Niet meer en niet minder.

Duurzaam, mooi en functioneel

Ik wil meer. Ik zoek een mat die voldoet aan mijn eisen, die duurzaam is en goed voor het milieu én die doet waarvoor hij bestemd is: vuil en nattigheid opnemen. En daarom ga ik naar Verkaik Hoofddorp, daar kunnen ze me goed adviseren over welke matten voldoen aan mijn ‘bescheiden’ lijst van voorwaarden.

Droogloopmat ook met logo naar wens

Een adviseur bij Verkaik laat me onder andere de collectie van Forbo zien. In het oog springt de Coral mat. Een veelzijdige mat, die duurzaam is, gemaakt van gerecycled materiaal. Bij de productie van de mat blijft nauwelijks afval over. Heel fijn bovendien: deze mat vermindert de schoonmaaktijd tot maximaal 65%. Door de speciale weeftechniek met verschillende garens blijft het vuil tussen deze garens zitten totdat je met de stofzuiger de mat reinigt. En helemaal leuk, als je de mat bij de entree van jouw bedrijf of winkel wilt leggen, kun je de mat voorzien van jouw logo in de kleur die jij wilt. Liever een mat die uit losse tegels bestaat? Ook dat is mogelijk!

Ook toe aan een nieuwe deurmat?

Is jouw hal of entree ook toe aan een functionele, duurzame en mooie mat? Loop dan vandaag nog even binnen bij Verkaik Hoofddorp voor het beste advies! Zij nemen je met alle plezier mee in de wereld van droogloop- en deurmatten. Neem online contact op via het contactformulier of bel naar 023 561 73 85.