Geen zorgen, wij bezorgen

Verkaik bezorgen

Geen zorgen, wij bezorgen!

Vanaf 15 december moeten wij onze deuren helaas gesloten houden en kunnen wij u tot nader orde niet meer in de winkel aan de Wijkermeerstraat ontvangen. Dit betekent echter niet, dat wij de komende weken onbereikbaar zullen zijn. De toespraak was duidelijk; winkels moeten dicht, maar bezorgen mag! En dus is dát wat wij gaan doen!
Gelukkig hebben we de beschikking over een bus waar wij de weg binnen Haarlemmermeer prima weten te vinden. Bezorgen binnen Hoofddorp is en blijft gratis. De huidige situatie is wel nieuw voor ons en bestaat de kans dat we even wat opstartproblemen zullen hebben. Wij vragen uw begrip hiervoor… Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan wordt dit uiteraard zo snel als mogelijk opgelost.

Gratis bezorgen in Hoofddorp & Nieuw-Vennep

Bezorging is gratis in Hoofddorp en Nieuw-Vennep, daarbuiten is bezorging gratis bij een minimale besteding van € 25,–.

Behangboeken en kleurwaaiers

Kunt u op afspraak bij ons op komen halen, zodat u thuis rustig kunt kijken wat precies past bij uw interieur. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u dit doorgeven via de mail, whatsapp of belt u ons gewoon even. Wij komen de op kleur gemengde verf in Hoofddorp gratis bij u thuis bezorgen. Voor behang geeft u het behangnummer aan ons door, zodat wij het behang bij u kunnen bezorgen. Hebben wij het net niet op voorraad, dan hoort u van ons wanneer wij verwachten het behang te komen brengen, zodra het bij ons binnen is, maken wij een bezorg afspraak.

Ophalen op afspraak

Of u nu behangboeken, kleurwaaiers of bestellingen komt ophalen, dit kan echt alleen op afspraak. De winkel is gesloten en alleen op afspraak kunnen er artikelen worden opgehaald.

Hoe plaatst u een bestelling?

Via de mail, telefonisch of whatsapp kunt u een bestelling doorgeven. Telefonisch zorgen wij ervoor dat wij alle benodigde gegevens van u ontvangen. Als u bestelt via de mail of whatsapp, dan hebben wij buiten uw bestelling de volgende gegevens nodig:

  • Volledige naam
  • Adres (inclusief postcode)
  • Uw telefoonnummer
  • E-mail adres

Factuur

Omdat wij, net zoals u, zo min mogelijk contact willen hebben vragen wij u de factuur per bankoverschrijving te voldoen. Voordat wij komen bezorgen ontvangt u van ons per mail een factuur die u kunt voldoen. Komt u uw bestelde producten bij ons op afspraak afhalen, dan kunt u per pin transactie bij ons betalen.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn via de mail 24/7 bereikbaar op info@verkaikbv.nl of maak gebruik van ons contactformulier.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 023 561 73 85
Whatsapp 06 51379510