Inmeten en monteren

Als je bij ons raamdecoratie of horren hebt uitgezocht precies naar wens, dan komen onze vakmensen voor inmeten en monteren bij je langs. Het is voor zowel jou als voor ons belangrijk dat de juiste maten worden doorgegeven aan de fabrikant, want het moet natuurlijk wel precies passen. Tijdens het inmeten kunnen zij dan ook direct de situatie bekijken en je wellicht nog van een extra advies voorzien.

Inmeten

Naar aanleiding van jullie bezoek aan onze showroom of na telefonisch overleg, maken wij een afspraak om bij jou thuis te adviseren over de mogelijkheden. Op dat moment nemen wij ook direct de maatvoeringen op. Hierna maken wij telefonisch een afspraak voor de montage.

Monteren

De duur van een montage hangt af van meerdere factoren, zoals het type product, de hoeveelheid en ook de montagesituatie. Uiteraard zijn wij ook altijd afhankelijk van de levertijden van onze fabrikant en houden jou hierover op de hoogte. Wil je de bestelde artikelen zelf ophangen? Geen enkel probleem! Bij iedere raamdecoratie zit een handleiding en natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor tips tijdens de montage.

Gratis meet en montage service

  • De meet en montageservice is alleen mogelijk voor onze collectie op maat gemaakte raamdecoratie.
  • De montageservice wordt uitgevoerd zodra de volledige bestelling is geleverd.
  • De montageservice is alleen mogelijk in combinatie met de meetservice.
  • De demontage van je huidige raamdecoratie dien je zelf vooraf te verzorgen.
  • De raamsituatie dient op het moment van meten en monteren hetzelfde te zijn. Zaken als het stukadoorswerk, de vloer en de plinten moeten voor het meten gereed zijn.
  • De tarieven zijn gebaseerd op montagehoogtes tot 350 cm.
  • Wijzigen of annuleren kan alleen telefonisch en tot 48 uur voor aanvang van de afspraak.
  • Voor de meetservice geldt dat je alle ramen op één adres kunt laten opmeten.
  • Wij gaan ervan uit dat de woning goed toegankelijk is en er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar is. Aanvullend gemaakte parkeerkosten worden doorbelast.

Advies over inmeten en monteren

Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle te monteren raamdecoraties. Wij helpen je hier graag bij, zodat raamdecoratie en horren precies past . Via ons contactformulier, telefonisch contact via 023 561 73 85 of een persoonlijk gesprek in onze showroom helpen wij je graag verder.