Kleurcodes huizen Haarlemmermeer

Kleurcodes huizen Haarlemmermeer

Kleurcodes huizen Haarlemmermeer

Weet jij nog de kleurcodes van je huis toen het werd opgeleverd zo’n vijftien (of twintig of dertig) jaar geleden? Is het antwoord hierop ‘Nee’? Geen nood, want wij helpen je uit de brand.

Wij hebben  van alle straten en wijken in de hele Haarlemmermeer de kleurcodes die bij de huizen horen toen ze opgeleverd werden. Misschien heb jij wel een woning gekocht en wil je weten welke kleur er op de kozijnen en deuren hoort, zodat jouw huis geen afwijkende kleur heeft.

Haarlemmermeerse kleurcodes van iedere straat

In ons systeem staat precies welke kleurcode er bij welk huis hoort van origine. Dus kom gerust langs in de winkel, zodat jij met de juiste kleur en de juiste verf aan de slag kunt!

Alle soorten verf in alle kleuren

Kom bij ons in de winkel en wij zorgen ervoor dat je met alle benodigde producten in de juiste kleurcodes aan de slag kunt. Wij leveren alle soorten verf in alle kleuren en mengen de kleuren ter plekke in de winkel voor je. Neem dan gerust ook een kijkje bij alle verfbenodigdheden, wij adviseren je graag, zodat je met de juiste spullen aan de slag kunt.

Benieuwd naar de kleurcode van jouw woning?

Onze adviseurs en verfspecialisten helpen je graag met het vinden van de juiste Haarlemmermeerse kleurcode . Loop gerust binnen in onze showroom en laat je adviseren. Op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur staan wij voor je klaar aan de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 023  561 73 85. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor alle vragen je hebt en alvast kwijt wilt.