Kleurontwerper

Kleur ontwerper

Met een kleurontwerper naar totaal kleur advies

Wist je dat er miljoenen kleuren zijn en dat iedereen een kleur anders ziet en daardoor relatief is. Technisch gezien zijn er zeven spectrale kleuren, namelijk; rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Alle zichtbare kleuren zijn samenstellingen van de bovengenoemde kleuren. Om precies die kleur te krijgen die jij wilt vraag je advies aan onze kleurontwerper, deze mengt de kleuren precies zoals jij dat wilt in onze mengmachines.

Welk kleurpalet past in jouw interieur

Kleur is een kwestie van smaak en van combineren en laat dat nou net onze specialiteit zijn! Met tientallen kleurwaaiers en combinaties gaan wij samen met jou kijken welke kleuren het beste passen bij jouw interieur en persoonlijkheid. Het maken van combinaties met verf, behang en raamdecoratie zorgen voor een rustig geheel in alle ruimtes van een woning.

Trends in kleuren

Onze kleuren adviseurs of kleurontwerpers en interieur stylisten zijn uiteraard op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van kleuren en de combinaties. Als je bedenkt dat er miljoenen kleuren zijn, dan is het ook begrijpelijk dat er ieder jaar nieuwe kleuren bijkomen. Kleuren zijn namelijk modegevoelig en wij blijven op de hoogte door middel van diverse cursussen. Wij doen er echt alles aan om onze klanten van het beste kleuradvies te voorzien.

Ook toe aan nieuwe kleur in jouw woning?

Of het nu om een woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor gaat, een kleurontwerper gaat samen met je zitten, zodat de mooiste en persoonlijke combinaties ontstaan. Loop vandaag gewoon even binnen in de showroom van Verkaik Hoofddorp voor een kleur advies! Natuurlijk kan er ook vooraf een afspraak gemaakt worden, zodat je weet dat wij er 100% voor jou zijn. Neem voor een afspraak online contact op via ons contactformulier of bel naar 023 561 73 85.