Sigma Allure met 20% korting

Sigma Allure

Sigma Allure met 20% korting

Sigma Allure is een extreem duurzame hoogglans lakverf die geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Van zomer tot winter en van lente tot herfst, uw huis staat strak in de verf en trotseert met gemak alle weersomstandigheden en is gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C. Tot en met 30 juni ontvang je 20% korting op alle buitenverven en beitsen!

10 jaar schilder-vrij

Dankzij het unieke Dual Guard System® van Sigma S2U Allure is het buiten houtwerk gegarandeerd voor de komende 10 jaar optimaal beschermd, weer of geen weer. De belangrijkste ingrediënten van verf zijn pigmenten en bindmiddel. Samen zorgen zij voor kleur, duurzaamheid en glans. Maar door weersinvloeden en UV-licht breekt het bindmiddel heel langzaam af. DGS voorkomt dit. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt. Dat verbetert de duurzaamheid en de glans tot wel 50%. Die unieke bescherming biedt alleen Sigma. Hoe deze technologie precies werkt zien je op dit filmpje.

Glansbehoud

Sigma Allure geeft optimale glans en daarbij ook glansbehoud. Doordat deze verf eenvoudig op de juiste dikte is aan te brengen werkt het prettig. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat ook professionals kiezen voor Sigma, zodat een verfklus kwalitatief op het hoogste niveau afgerond kan worden.

Sigma assortiment bij Verkaik Verf & interieur

Het gehele assortiment kan in de gewenste kleur ook via onze webshop besteld worden:

Sigma S2U Allure Gloss

Een extreem duurzame hoogglans lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie

Sigma S2U Allure Satin

Een duurzame, zijdeglans lakverf voor buiten. Ook deze buitenverf is op basis van polyurethaan-alkydhars met Dual Guard System® technologie.

Sigma S2U Allure Primer

Deze primer kan bovendien gebruikt worden op alle soorten hout en is onze meest hoogwaardige grondverf in ons assortiment.

Vragen en contact

Je bent altijd welkom om te kijken, te kiezen of je te laten adviseren in onze showroom aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. Tot 21 mei ontvang je bij ons niet alleen een Keurslager cadeaubon van € 10,– bij besteding van € 65,-, maar ook 20% korting op Allure producten. Heb je vragen die je alvast wilt stellen? Via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar.