Trendkleuren interieur 2022

Trendkleuren Sigma

Trendkleuren interieur 2022 Flexa en Sigma

Ook interieur kleuren zijn trendgevoelig. Ontwerpers en designers van zowel Flexa als Sigma zijn dagelijks bezig met kleuren, gedurende de maanden en weken van het jaar ontstaan er kleuren. De inspiratie krijgen zij door goed te kijken daar wat er speelt in de samenleving en welke behoefte er is als het gaat om kleuren. Volgend jaar zijn de trendkleuren bekend en wij laten ze graag aan jullie zien! Ze zijn prachtig en passen precies bij deze tijd. Of de kleur past in jouw interieur? Daar praten we graag met jou over, dus kom gezellig langs in onze showroom aan de Wijkermeerstraat 23 in Hoofddorp, dan leggen we rustig alle kleuren naast elkaar in combinatie met jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor.

Bright Skies van Flexa

Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies™ is een luchtige, lichtblauwe tint die een nieuw begin uitstraalt. De kleur kun je oneindig combineren, zowel met zachte neutrale tinten als met vrolijke felle kleuren. Het brengt elke leefruimte tot leven.

Bright Skies Flexa
Trendkleuren Bright Skies Flexa

Olive Sprig van Sigma

Olive Sprig (PPG1125-4) – een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. Deze kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na. Olive Sprig is een ontspannen, maar verleidelijk groen dat het gevoel van verzachtende aloë vera of een geurige plant nabootst – en elke ruimte opfleurt met natuurlijke levendigheid. Olive Sprig is een veelzijdige kleur die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt en past in vrijwel elke omgeving.

Trendkleuren Sigma
Olive Sprig trendkleur

Vragen en contact over de trendkleuren 2022

U bent altijd welkom om te kijken, te kiezen of u te laten adviseren in onze showroom aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp. Heeft u vragen die je alvast wilt stellen? Via ons contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar.