Verkaik-hoofddorp-verf1
Verkaik-hoofddorp-verf2

Alle soorten en kleuren verf

Al meer dan 40 jaar is Verkaik dè verfspecialist in Haarlemmermeer en ver daarbuiten. Voor muur, meubel of kozijn, binnen of buiten, mat, glans of krijt, wij hebben alle soorten en in alle maatvoeringen in huis. Daarbij voorzien wij iedereen van verftips en een kleurkeuze, want wij willen niets liever dan dat jij met de juiste producten aan de slag kunt. Zowel particulieren als verfspecialisten zijn bij ons meer dan welkom. Welke verf je ook nodig hebt voor welke klus, wij helpen je verder op weg.

Verf-meng machine

Dankzij onze drie verfmengmachines kunnen wij alle kleuren van vrijwel alle soorten verf mengen! Daarbij kun je bij ons een verfwaaier komen ophalen en mee naar huis nemen. Wij begrijpen goed dat je thuis wilt kijken welke kleur het beste is op de muren, kozijnen en bijvoorbeeld meubels.  Wist je dat wij alle kleurcodes waarin de huizen in de Haarlemmermeer zijn opgeleverd bij de bouw hebben?

Testers en testpotjes

Met kleur kun je echt alle kanten op, de combinatie kiezen die goed bij je past is mogelijk door het aanvragen van testers. Testpotjes en teststokjes kun je aanvragen om thuis goed te kunnen bekijken of de kleur precies is wat je voor ogen hebt.

Voor particulier en vakman

Voor zowel de vakman als de particulier bieden wij een breed assortiment aan verf en verfbenodigdheden, want ook voor bijvoorbeeld kwasten, schuurpapier, emmers en verfbakjes en andere specifieke verfbenodigdheden kun je bij ons terecht.

Contact over verf

Onze adviseurs staan je graag met raad en daad ter zijde om met de juiste verf voor de klus aan de slag te gaan. Wij zijn zelf gek op kleuren en maken de mooiste combinaties. Kunnen wij je telefonisch helpen of heb je een vraag, bel ons gerust tijdens onze openingstijden via 023 561 73 85. Ben je niet zo’n beller en schrijf je liever, dan is ons contactformulier geduldig en 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Bekijk hier onze merken