Verkaik-hoofddorp-vloeren
Verkaik-hoofddorp-vloeren1

Vloeren voor iedere ruimte

Iedere ruimte wordt anders gebruikt en ieder gezin of onderneming heeft andere eisen op het gebed van vloeren. Verkaik Hoofddorp  zetten al jouw voorwaarden en eisen op een rijtje en komt dan met de meest ideale oplossing voor de vloer.  Ook over kleuren denken wij samen na, kies je voor een warme natuurlijke kleur in laminaat op PVC, voor een strakke vloer van vinyl of tapijt in de kleur die precies past.

Jouw vloer in jouw stijl en budget

Wanneer je voor welke vloer kiest, is afhankelijk van smaak en stijl, maar ook van bijvoorbeeld type ondergrond of het gebruik van de ruimte waarvoor je een vloer zoekt. In een slaapkamer leg je nu eenmaal iets anders op de grond dan in de keuken.
In onze collectie hebben wij vloeren voor elke ruimte èn elke portemonnee; of je nou met bloten voeten op een zacht tapijt wilt lopen, of een onderhoudsvriendelijk vinyl of linoleum kiest. En wist je trouwens dat het PVC van tegenwoordig qua uitstraling bijna niet meer van een echt houten vloer te onderscheiden is? En die mooie vloer ‘style’ je natuurlijk helemaal af met een vloerkleed… ook bij ons te krijgen.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar duurzaamheid en slijtvastheid van de vloer hoog moet zijn. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld ook geluiddempend en verminderd omgeving- en contactgeluiden. Ideaal voor in appartementen of bovenwoningen.

Heerlijk met je blote voeten op een tapijt, lekker warm en precies in de kleur of het design wat past bij de rest van het interieur. In onze showroom hebben wij honderden stalen liggen waaruit een keuze gemaakt kan worden. En het tapijt leggen? Ook daarmee helpen wij door je voor te stellen aan één van de stoffeerders waarmee wij samenwerken.

Tapijt

Vinyl

Vinyl vloeren zijn er in honderden kleuren en designs te bewonderen in onze showroom en bestaat uit meerder lagen kunststof en wordt direct op de ondervloer gelijmd. Vinyl vloeren zijn er in bijvoorbeeld een houtstructuur, maar ook in een beton-look staat het prachtig. Daarbij is vinyl gemakkelijk te leggen, is onderhoudsvrij en niet onbelangrijk prima betaalbaar.

Linoleum is voor 97% gemaakt uit duurzame materialen zoals jute, hars en houtmeel. Linoleum vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor zowel droge als natte ruimtes. Er zijn twee varianten linoleum; de klik variant en de gelijmde variant, waarbij de klik variant eenvoudig zelf te leggen is en minder geschikt voor de natte ruimtes.

Linoleum

Laminaat

Inmiddels is laminaat één van de populairste vloeren en bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Laminaat is eenvoudig zelf te leggen en is ook in onderhoud uiterst vriendelijk. Een laminaatvloer heeft een harde kunststof bovenlaag met een geprint hout design, daaronder zit een houtvezelplaat en een kunststof laag. Naast een hout-look is laminaat ook in onder andere een natuursteen-, betontegels- of marmerlook verkrijgbaar.

Lekkere warme ruimtes in de winter door middel van vloerverwarming? Onze specialisten kunnen je per vloersoort helpen aan het beste advies. Per slot van rekening hebben zij er verstand van en helpen je graag verder.

Vloerverwarming

Trap bekleding

Ook voor het (opnieuw) bekleden van de trap is er keuze genoeg met de vloerbedekkingen die wij in onze collecte hebben. het bekleden van een trap geeft direct een andere uitstraling aan de huidige trap.

De entree van een woning en echt nodig om jouw mooie vloer zo netjes mogelijk te houden! Ook deurmatten en droogloopmatten zijn bij ons verkrijgbaar is veel verschillende kleuren en maten.

Deurmatten en droogloopmatten

Advies over vloeren en de mogelijkheden?

Wij begrijpen dat er veel verschillende vloeren zijn en  dan te bedenken dat er nog veel meer over te vertellen valt. In onze showroom kunnen wij samen kijken welke vloer het beste bij jou past. Heb je vragen of wil je een persoonlijke advies afspraak maken? Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat wij binnen een dagdeel contact met jou opnemen. Wil je snel en persoonlijk contact, dan zijn wij bereikbaar op 023 561 73 85 . Natuurlijk ben je, tijdens onze openingstijden, altijd van harte welkom in onze showroom aan de Wijkermeerstraat in Hoofddorp.

Bekijk hier onze merken